fbpx

Στους “8” της Σαρδηνίας η Γραμματικοπούλου – Αποκλεισμός για Σακελλαρίδη

Στους “8” της Σαρδηνίας η Γραμματικοπούλου – Αποκλεισμός για Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Σαρδηνία πήρε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ενώ δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης είχε αποκλειστεί και η Μιχαέλα Λάκη.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Ιταλίδας Τζόρτζια Πεντόνα (που είχε WC για τη συμμετοχή της) με 7-6(4), 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 5 λεπτά αναμέτρησης, και στους “8” θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη συμπαίκτριά της στα διπλά, Βερόνικα Φάλκοφσκα.

Η Σακελλαρίδη την ίδια ώρα δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Εκατερίνα Μακάροβα, ώστε να βρεθεί και αυτή στα προημιτελικά στο 25αρι της Ιταλίας. Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 7-6(1), 6-1 μετά από μία ώρα και 54 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσε εκεί την παρουσία της στα μονά.

Θυμίζουμε, πως και η Μιχαέλα Λάκη αγωνίστηκε στη διοργάνωση της Σαρδηνίας, και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Ολλανδέζα Αράντξα Ρους με 6-3, 6-1, σε διάστημα μίας ώρας και 40 λεπτών. Για να φτάσει στο κυρίως ταμπλό έκανε το 2/2 στα προκριματικά.

Όσον αφορά τα διπλά, η Βαλεντίνη βρίσκεται στα προημιτελικά, με συμπαίκτριά της την Βερόνικα Φάλκοφσκα, και θα αντιμετωπίσουν αργότερα μέσα στη μέρα τις Ιταλίδες Ντέμπορα Κιέζα και Λίζα Πιγκάτο.

Η Σαπφώ αγωνίζεται αυτή την ώρα με παρτενέρ της την Μαρία Μπονταρένκο, κόντρα στις Κιάρα Σχολ (ΗΠΑ) και Ανίτα Βάγκνερ (Βοσνία Ερζεγοβίνη), για μια θέση στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις