fbpx

Σακελλαρίδη και Γραμματικοπούλου σε Ελληνικό “εμφύλιο” στα ημιτελικά του διπλού της Σαρδηνίας

Σακελλαρίδη και Γραμματικοπούλου σε Ελληνικό “εμφύλιο” στα ημιτελικά του διπλού της Σαρδηνίας

Την πρόκριση για τα ημιτελικά στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σαρδηνίας πήραν αμφότερες Σαπφώ Σακελλαρίδη και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, και θα συναντηθούν στο κορτ, με μία θέση στον τελικό να διακυβεύεται.

Πρώτα η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, έχοντας για συμπαίκτριά της την Μαρία Μπονταρένκο, επικράτησαν των Κιάρα Σχολ (ΗΠΑ) και Ανίτα Βάγκνερ (Βοσνία Ερζεγοβίνη) με 6-3, 6-4, μέσα σε 81 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκαν στους “4”.

Λίγο αργότερα, η 24χρονη Ελληνίδα με παρτενέρ της την Βερόνικα Φάλκοφσκα, (θα την αντιμετωπίσει στους “8” στα μονά), επικράτησαν των Ιταλίδων Ντέμπορα Κιέζα και Λίζα Πιγκάτο με 7-5, 6-4, μετά από μία ώρα και 40 λεπτά, και έκλεισαν και αυτές τις θέσεις τους στα ημιτελικά της Ιταλίας.

Θυμίζουμε, πως στα μονά η μόνη Ελληνική εκπροσώπηση είναι αυτή της Βαλεντίνης, καθώς η Σακελλαρίδη αποκλείστηκε σήμερα από την Εκατερίνα Μακάροβα με 7-6(1), 6-1 μετά από μία ώρα και 54 λεπτά αγώνα, ενώ και η Μιχαέλα Λάκη ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Ολλανδέζα Αράντξα Ρους με 6-3, 6-1, σε διάστημα μίας ώρας και 40 λεπτών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις