fbpx

Σακελλαρίδης-Ρεϊτάνο 2-0: Εύκολη πρόκριση στους “16” στο 25αρι της Ιταλίας

Σακελλαρίδης-Ρεϊτάνο 2-0: Εύκολη πρόκριση στους “16” στο 25αρι της Ιταλίας

Με το δεξί ξεκίνησε ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Ιταλίας, καθώς προκρίθηκε στον 2ο γύρο.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Ιταλού Στέφανο Ρεϊτάνο με 6-1, 6-0, παίζοντας εξαιρετικά για μία ώρα και 20 λεπτά, και πέρασε στους “16” της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, ο Στέφανος ξεκίνησε με 5/5 κερδισμένα games στο ματς, έχοντας ήδη στο ενδιάμεσο 2 break, και κλείδωσε το πρώτο προβάδισμα (5-0). Ο Ιταλός μείωσε παροδικά με love game (40-0), όμως έμεινε στον έναν πόντο στο service του Σακελλαρίδη, και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη στροφή του αγώνα (6-1).

Στο 2ο σετ, ο No580 του κόσμου δε χάρισε ούτε ένα game στον αντίπαλό του, και με 6 διαδοχικά κερδισμένα games πήρε την καθαρή νίκη, και θα διεκδικήσει την είσοδό του στην 8αδα του 25αρι τουρνουά στη γειτονική χώρα (6-0).

Στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τίμο Λεγκούτ (Γαλλία) και Ματέο Νίκολας Μαρτίνεζ (Αργεντινή), που αγωνίζονται σήμερα Δευτέρα (3/4).

Αξίζει να θυμίσουμε, πως στα πλαίσια των προκριματικών αποκλείστηκαν οι Στέφανος Σχινάς και Δημήτρης Σακελλαρίδης, ενώ στα διπλά, τα αδέρφια Σακελλαρίδη θα παίξουν στο 1ο γύρο κόντρα στους Φεντερίκο Ιανακόνε (Ιταλία) και Νικόλας Παρίτσια (Ελβετία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις