fbpx

Παύλου-Νάγκι 2-0: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στο 40αρι του Σπλιτ

Παύλου-Νάγκι 2-0: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στο 40αρι του Σπλιτ

Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Ουγγαρέζα Άντριεν Νάγκι με 6-0, 6-2, μέσα σε 54 λεπτά αγώνα, και βρίσκεται στους “32” της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Παύλου δε χάρισε τίποτα στην αντίπαλή της, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με 6/6 κερδισμένα games, και έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη (6-0).

Στο δεύτερο μέρος, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι και το 4ο game, προσθέτοντας στο ενδιάμεσο δύο νέα break (4-0), ενώ στο αμέσως επόμενο ήρθε η πρώτη επιθετική απάντηση της Ουγγαρέζας, σπάζοντας για πρώτη φορά στην αναμέτρηση το σερβίς της Ελληνίδας (4-1).

Με νέο break η Παύλου έφτασε ένα βήμα μακριά από τη νίκη, και θα σέρβιρε γι’ αυτή, όμως ξανά η Νάγκι βρήκε τον τρόπο να την κρατήσει στους δύο πόντους, και να παραμείνει στο παιχνίδι (5-2).

Στο 8ο και τελευταίο game όμως, η No. 790 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στο 7ο (συνολικά) break της, και ολοκλήρωσε ιδανικά τον αγώνα, για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η Δήμητρα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμάνας Έλενα Γκαμπριέλα Ρουζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις