fbpx

Παύλου-Τουράτι 2-0: Μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό στο Σπλιτ

Παύλου-Τουράτι 2-0: Μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό στο Σπλιτ

Μία νίκη θέλει για την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Άννα Τουράτι με 6-1, 6-4 σε μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα, και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Παύλου ξεκίνησε ιδανικά στον αγώνα, κάνοντας break στο εναρκτήριο game, ενώ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, κρατώντας την Ιταλίδα στους δύο πόντους από το σερβίς της (2-0).

Μείωσε προσωρινά η Τουράτι, όμως η Δήμητρα στη συνέχεια δεν έχασε άλλο game, φτάνοντας συνολικά στα 3 break, και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-1).

Στο 2ο μέρος του αγώνα, η Ιταλίδα μπήκε καλύτερα στο κορτ, κάνοντας το πρώτο της break, ενώ μετέπειτα αύξησε κι’ άλλο τη διαφορά της με καλό σερβίς (2-0).

Η No. 780 της παγκόσμιας κατάταξης έμεινε κοντά στο σκορ και στο 6ο game κατάφερε να σβήσει το break, ώστε να επαναφέρει τις ισορροπίες στο ακέραιο (3-3), ενώ αμφότερες στα δύο επόμενα games έσπασαν το σερβίς της άλλης, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο (4-4).

Στο 9ο game η Ελληνίδα πήρε ξανά προβάδισμα, και κατάφερε να κλείσει το ματς στο αμέσως επόμενο, κρατώντας στο μηδέν την Τουράτι (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις