fbpx

Αποκλείστηκαν πριν το κυρίως ταμπλό οι Σχινάς και Σακελλαρίδης στην Ιταλία

Αποκλείστηκαν πριν το κυρίως ταμπλό οι Σχινάς και Σακελλαρίδης στην Ιταλία

Δεν πήραν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στα μονά οι Στέφανος Σχινάς και Δημήτρης Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στην Ιταλία αυτές τις μέρες.

Ο Σχινάς ηττήθηκε από το No. 2 του ταμπλό Γιαν Σαμπανίν με 6-2, 6-4, μετά από 78 λεπτά αγώνα, και δεν κατάφερε να περάσει στους “32” της ITF διοργάνωσης της γειτονικής χώρας.

Στο 1ο σετ ήταν ανταγωνιστικός μέχρι τα πρώτα 2 games, όπου έσβησε άμεσα το αρχικό break που δέχτηκε (1-1), όμως μετέπειτα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό του αντιπάλου του, χάνοντας το προβάδισμα (6-2).

Στο δεύτερο μέρος, αν και ξεκίνησε σερβίροντας καλά (1-0), μετά δέχθηκε σερί με 5/5 κερδισμένα games από τον Σαμπανίν, ο οποίος απείχε ένα βήμα από την πρόκριση (5-1).

Κατάφερε να μειώσει αισθητά τη διαφορά, παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο break, όμως στο 10ο game έμεινε στους δύο πόντους και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του προσπάθειες στην Ιταλία (6-4).

Αναφορικά με το παιχνίδι του Δημήτρη Σακελλαρίδη, αυτός ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από τον Ιταλό και No. 5 του ταμπλό Φεντερίκο Μαρκέτι, μετά από 81 αγωνιστικά λεπτά.

Ο 16χρονος Έλληνας τενίστας δέχθηκε break στο 3ο game της πρώτης στροφής του αγώνα (2-1), και αυτό ήταν αρκετό για τον Μαρκέτι να διατηρήσει την ασφαλή απόσταση και να ολοκληρώσει με επιτυχία το σετ (6-4).

Στο δεύτερο σετ, αμφότεροι ξεκίνησαν με break (1-1), οι ισορροπίες παρέμειναν στο ακέραιο μέχρι και το 4ο game (2-2), όμως στο αμέσως επόμενο ο Ιταλός έσπασε ξανά το σερβίς του No. 12 του ταμπλό, ενώ αύξησε τη διαφορά στο 6ο game υπερασπίζοντας το δικό του (4-2).

Με love game (40-0) ο Δημήτρης μείωσε παροδικά, αλλά με σερί 2/2 κερδισμένα games ο Μαρκέτι πήρε τη straight νίκη, και παράλληλα την πρόκριση για τους “32” της διοργάνωσης (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις