fbpx

Θα ήθελε να σκηνοθετήσει το Break Point του Netflix ο Τσιτσιπάς

Θα ήθελε να σκηνοθετήσει το Break Point του Netflix ο Τσιτσιπάς

Διαδεδομένη είναι η συμπάθια του Στέφανου Τσιτσιπά στις δουλείες που σχετίζονται με κάμερα, καθώς ένα από τα χόμπι του είναι η λήψη φωτογραφιών και βίντεο, με κάποια από αυτά να αναρτώνται και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα media.

Παράλληλα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έχει και ένα κανάλι στο YouTube, μέσα από το οποίο αποθανατίζει πολλά κομμάτια της ζωής του, που πολλές φορές δεν μπορούν να δουν με διαφορετικό τρόπο οι ακόλουθοί του.

Είναι κάτι που του αρέσει να κάνει όποτε βρίσκει το χρόνο, ενώ παρόμοιο ενδιαφέρον δείχνει και στην κινηματογράφηση, όμως λόγω του φορτωμένου προγράμματός του δεν μπορεί να ασχοληθεί περισσότερο.

Μιλώντας σχετικά με το Break Point του Netflix, το οποίο θα παρουσιάσει και δεύτερη σεζόν, ο Στέφανος είπε πως απόλαυσε το γεγονός πως συμμετείχε στην ταινία, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να είναι και ο σκηνοθέτης της.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με αυτό. Πάντα ήθελα να έχω κάτι τέτοιο πάνω στο τένις και μάλλον θα ήθελα να ήμουν ο σκηνοθέτης του», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, είναι συναρπαστικό να είσαι “ηθοποιός” σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν στο τένις, όσον αφορά στην προβολή του, και ελπίζουμε να φέρει νέους θαυμαστές και ανθρώπους στο άθλημα».

Το να μπορεί να δείξει τη ζωή του και να δώσει στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν πώς είναι το τένις από μια άλλη πλευρά, είναι αρκετά ενδιαφέρον για τον Τσιτσιπά. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας, και ελπίζει ότι οι θαυμαστές της θα απολαύσουν αυτό που βλέπουν.

«Νιώθω προνομιούχος που μπορώ να προβάλω τη ζωή μου και να πω την ιστορία μου σε μια τέτοια πλατφόρμα. Ήταν μια πολύ έντονη χρονιά με πολύ τένις. Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα, καλές και κακές στιγμές μέχρι τώρα. Ελπίζω πραγματικά ότι το τελικό προϊόν είναι μια υπέροχη ιστορία, συναρπαστική και θα δείξει μια συναρπαστική “ματιά” για το άθλημά μας».

Τέλος, ο No. 3 του κόσμου τοποθετήθηκε και στο τι σημαίνει για εκείνον η δημιουργία ταινιών και τι αντιπροσωπεύει. Για τον ίδιο, είναι μια ευκαιρία να πει μια ιστορία με τρόπο που δεν έχει ειπωθεί πριν.

«Η ομορφιά και η δύναμη της δημιουργίας ταινιών είναι ότι παρέχει ευκαιρίες να αφηγηθούν ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί πριν. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που λατρεύω στη δημιουργία ταινιών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις