fbpx

Ξεκίνησε στη Βάρη την προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν ο Τσιτσιπάς (pics,vid)

Ξεκίνησε στη Βάρη την προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν ο Τσιτσιπάς (pics,vid)

Στη Βάρη, και συγκεκριμένα στο Chatzinikolaou Tennis Academy, ξεκίνησε τις προπονήσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της χωμάτινης σεζόν που είναι καθοδόν, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας επέστρεψε από τη Φλόριντα, μετά τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του Miami Open από τον Κάρεν Χατσάνοφ, και δε θέλει να χάσει πολύτιμο χρόνο ενόψει των επερχόμενων διοργανώσεων, ξεκινώντας δουλειά στο προπονητικό κέντρο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο Davis Cup, Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Επόμενος σταθμός για τον No. 3 του κόσμου είναι το ATP Masters στο Μόντε Κάρλο, το χρονικό διάστημα 9-16/4, για να υπερασπιστεί τον τίτλο που έχει κατακτήσει δύο διαδοχικές φορές (2021-2022), κόντρα στα μεγάλα ονόματα της ελίτ του παγκόσμιου τένις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την προπόνηση πλήθος νεαρών αθλητών θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Στέφανο, αλλά και να πάρουν ένα αυτόγραφο, και αυτός φυσικά δε χάλασε χατίρι, σκορπώντας το χαμόγελο στους πιτσιρικάδες του προπονητικού κέντρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις