fbpx

US Open: Επιστρέφει ο Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια απουσίας

US Open: Επιστρέφει ο Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια απουσίας

Στο επερχόμενο US Open (28/8-10/9) θα επιστρέψει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, με την Γερουσία να ψηφίζει υπέρ της άρσης των περιορισμών στους μη εμβολιασμένους κατά του COVID-19.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, που συμμετείχε στη διοργάνωση για τελευταία φορά το 2021, όταν και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό (ηττήθηκε από τον Ντανιίλ Μεντβλεντεφ), ανυπομονεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ, και το εξέφρασε αυτό σε πρόσφατες δηλώσεις του στο CNN:

«Θέλω να παίξω εκεί και θέλω να είμαι εκεί. Η τελευταία φορά ήταν το 2021, όταν και έχασα στον τελικό από τον Ντανιίλ, πιθανότατα σε μία από τις καλύτερες στιγμές που είχα ποτέ με το κοινό της Νέας Υόρκης. Είμαι τυχερός που έχω κατακτήσει τον τίτλο τρεις φορές, και που έχω παίξει σε πολλούς τελικούς», είπε αρχικά ο Νόλε και πρόσθεσε:

«Αν και σε εκείνο το ματς έχασα, η αγάπη και η εκτίμηση που δέχθηκε από το κοινό ήταν μοναδική και θέλω να επιστρέψω για να συνδεθώ ξανά μαζί του. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ και ελπίζω να συμβεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις