fbpx

Στους “8” στο 15αρι της Αττάλειας η Ματούλα – Αποκλεισμός για την Κορδολαίμη

Στους “8” στο 15αρι της Αττάλειας η Ματούλα – Αποκλεισμός για την Κορδολαίμη

Πέρασε στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων η Μάρθα Ματούλα, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, ενώ αποκλείστηκε στους “16” η Ελένη Κορδολαίμη.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της Κοχάρου Νίμι (Ιαπωνία) με 6-1, 6-2, μέσα σε 69 αγωνιστικά λεπτά, και πέρασε στους “8”, για να διεκδικήσει την είσοδό της στα ημιτελικά κόντρα στην Ντενίσα Χιντόβα (Τσεχία).

Η Κορδολαίμη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από την Ζίμπεκ Κουλαμπαγιέβα (Καζακστάν) με 7-6(8), 6-3, έπειτα από δύο ώρες και 14 λεπτά αγώνα.

Η 30χρονη Ελληνίδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με 4 νίκες και μία ήττα, έχοντας κάνει το 3/3 στα προκριματικά, και κέρδισε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό την Ντάρια Σαλαμάνοβα με 6-0, 6-3.

Αναφορικά με τα διπλά του τουρνουά στην Τουρκία, η Μάρθα Ματούλα συνεχίζει να αγωνίζεται με επιτυχία, καθώς πριν από λίγο προκρίθηκε στον ημιτελικό, έχοντας για παρτενέρ της την Σουηδέζα Ζακλίν Καμπάχ Αβάντ.

Το Ελληνοσουηδικό δίδυμο επικράτησε των Ζιμάρν Γκρεραλντίν Γκεράλντ Γκονζάλεζ (Χιλή) και Μαρί Μετρό (Ελβετία) με 6-2, 6-3, μετά από 54 λεπτά αγώνα, και θα παίξουν αύριο για την πρόκριση τους στον τελικό, κόντρα στις Ξένια Μπαντρούφκοβα (Πολωνία) και Ντενίς Χραντίνκοβα από την Τσεχία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις