fbpx

Νέο δίδυμο οι Γιάνγκουας-Γκονθάλεθ!

Νέο δίδυμο οι Γιάνγκουας-Γκονθάλεθ!

Οι Μιγκέλ Γιάνγκουας και Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ αποτελούν το νέο αγωνιστικό ζευγάρι στον κόσμο του πάντελ. Οι δύο Ισπανοί, έχοντας βρεθεί δίχως εγγυημένο αγωνιστικό παρτενέρ έπειτα από περίπου έναν μήνα δράσης στο φετινό World Padel Tour, αποφάσισαν να πορευθούν μαζί, σχηματίζοντας το Νο7 δίδυμο στο ταμπλό. Υπενθυμίζεται πως, ατομικά, ο Γκονθάλεθ βρίσκεται στο Νο14 της κατάταξης και ο Γιάνγκουας στο Νο21.

Για τον Γκονθάλεθ η αναζήτηση αγωνιστικού παρτενέρ άρχισε από τη στιγμή που ο Αλεχάνδρο Ρουίθ, με τον οποίο πορευόταν μαζί επί περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να… τον αφήσει, προκειμένου να “συμμαχήσει” με τον Χουάν Τέγιο. Έτσι, για τον Γκονθάλεθ η εύρεση ενός νέου συμπαίκτη έγινε άμεση ανάγκη και η απάντηση στον “γρίφο” ήταν ο Γιάνγκουας.

Από την πλευρά του, ο Γιάνγκουας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν μαζί με τον Αλεχάνδρο Αρόγιο, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί με άλλους τρεις διαφορετικούς συμπαίκτες στα τελευταία στάδια της σεζόν του 2022. Φέτος, με τον Αρόγιο συμμετείχαν μόνο σε δύο από τα τέσσερα τουρνουά που έχουν διεξαχθεί. Ένας τραυματισμός του 21 ετών Ισπανού και μία συνολική αίσθηση… έλλειψης χημείας, οδήγησε τον Γιάνγκουας να “σπάσει” και αυτή τη συνεργασία και να στραφεί στον Γκονθάλεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις