fbpx

Αδαλόγλου-Μπουγκούφα 1-2: Αποκλεισμός στον 3ο προκριματικό γύρο του Μόναστιρ

Αδαλόγλου-Μπουγκούφα 1-2: Αποκλεισμός στον 3ο προκριματικό γύρο του Μόναστιρ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων η Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Γαλλίδα Χάνα Μπουγκούφα με ανατροπή στα σετ, 2-6, 7-6(0), 11-9, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ, το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο στα πρώτα δύο games, ενώ στο 3ο η Αδαλόγλου πήρε ξανά προβάδισμα μετά από ένα μεγάλο hold (2-1). Στη συνέχεια έκανε πρώτη break, το οποίο απαντήθηκε άμεσα από την Μπουγκούφα (3-2), όμως με δεύτερη διαδοχική παραβίαση στο σερβίς της αντιπάλου της, πήγε ξανά τη διαφορά στα 2 games (4-2).

Η Γαλλίδα έφτασε κοντά και στο δικό της 2ο διαδοχικό break, όμως η Μάγδα κράτησε την ακεραιότητα του σερβίς της, για να κλείσει την πρώτη στροφή του αγώνα ιδανικά στο 8ο game, με το 3ο διαδοχικό της break (6-2).

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ήταν η σειρά της 19χρονης Γαλλίδας να προηγηθεί με break, και στο αμέσως επόμενο κράτησε στους δύο πόντους την Αδαλόγλου για να αποκτήσει διαφορά (2-0). Το break σβήστηκε άμεσα από την No. 482 στην ITF κατάταξη και ισοφάρισε ξανά (2-2), ενώ από εκείνο το σημείο και μετά είχαμε 6(!) σερί break εκατέρωθεν, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο (5-5).

Στο 11ο game, η Αδαλόγλου με νέο μεγάλο hold ήρθε σε θέση… βολής για τη νίκη (6-5), κάτι που δεν κατάφερε όμως, μιας και έμεινε στου δύο πόντους στο τελευταίο game, και έτσι το ματς οδηγήθηκε στο super tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από 4 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, η Γαλλίδα βρήκε πιο ψύχραιμα και εύστοχα χτυπήματα, και με επιμέρους σκορ 11-9 ολοκλήρωσε την ανατροπή, και πήρε αυτή την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό στο 15αρι τουρνουά της Τυνησίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις