fbpx

Paraguay Open: Ολοταχώς για τέταρτο σερί τίτλο οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Paraguay Open: Ολοταχώς για τέταρτο σερί τίτλο οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

Ως “οδοστρωτήρας” μπορεί να περιγραφεί η πορεία των Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια στη φετινή σεζόν του World Padel Tour. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό νίκησαν στα ημιτελικά του Paraguay Open με 6-4, 6-2 τους Αλεχάνδρο Ρουίθ και Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό και στο τέταρτο φετινό τουρνουά του Τουρ.

YouTube video

Ο 21 ετών ο Κοέγιο και ο 25χρονος Τάπια, που αποτελούν ένα νέο δίδυμο στον κόσμο του πάντελ, έπειτα από την κατάκτηση των τίτλων σε Abu Dhabi Padel Master, Chile Open και La Rioja Open, θέλουν τώρα να συμπληρώσουν το… καρέ, προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν στο Νο1 της κατάταξης. Επίσης, οι Κοέγιο και Τάπια θέλουν να διευρύνουν το σερί των 16 νικών που μετρούν φέτος, δηλαδή από τότε που άρχισε η κοινή αγωνιστική τους συνύπαρξη.

Αντίπαλοί τους στον μεγάλο τελικό θα είναι το επίσης… φρέσκο δίδυμο των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ. Οι δύο Αργεντινοί νίκησαν στον άλλο ημιτελικό με 7-5, 7-6(2) τους Φεντερίκο Τσινγκότο και Χαβιέρ Γκαρίδο, οπότε θα βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικό τουρνουά ως δίδυμο από το μακρινό 2015 και το Barcelona Challenger εκείνης της χρονιάς, όταν ήταν ξανά συμπαίκτες οι δυο τους.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις