fbpx

Paraguay Open: Ένατος σερί τελικός για τις ασταμάτητες Σαλαζάρ και Τριάι! (vid)

Paraguay Open: Ένατος σερί τελικός για τις ασταμάτητες Σαλαζάρ και Τριάι! (vid)

Δίχως φρένα συνεχίζουν και εντός του 2023 τις απίθανες εμφανίσεις τους στο World Padel Tour οι Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Γκέμα Τριάι. Οι δύο Ισπανίδες νίκησαν στα ημιτελικά του Paraguay Open με το εμφατικό 6-2, 6-0 τις Μάρτα Ορτέγκα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ, φτάνοντας έτσι τους εννέα σερί τελικούς στο Τουρ.

YouTube video

Εξ αυτών των εννέα τελικών οι τέσσερις είναι στα τέσσερα πρώτα φετινά τουρνουά της σεζόν, με τις Σαλαζάρ και Τριάι να ηττώνται από τις Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ στο πρώτο τουρνουά (Abu Dhabi Padel Master) και να κατακτούν μετά τους τίτλους σε Chile Open και La Rioja Open. Με απλά λόγια, οι δύο Ισπανίδες οδεύουν προς μία τρίτη σερί κατάκτηση τροπαίου μέσα σε τρεις εβδομάδες, έχοντας πίσω τους 11 σερί νίκες σε παιχνίδια.

Απέναντί τους στον τελικό θα βρίσκονται οι… αιώνιες αντίπαλοί τους, Χοσεμαρία και Σάντσεθ. Οι δύο Ισπανίδες, Νο2 στην κατάταξη, επικράτησαν στον δικό τους ημιτελικό με 6-3, 6-2 των Ντέλφι Μπρέα και Σοφία Αραούχο και έτσι θα βρεθούν στον δεύτερο φετινό τους τελικό (έπειτα από το Άμπου Ντάμπι) αναζητώντας και τον δεύτερο τίτλο τους. Σημειώνεται πως όποια ομάδα επικρατήσει στον τελικό θα είναι την επόμενη εβδομάδα και στο Νο1 της κατάταξης του World Padel Tour, αφήνοντας την ηττημένη στο Νο2.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις