fbpx

Πρωταθλήτριες στα διπλά του Ηρακλείου Παύλου και Χριστοφή

Πρωταθλήτριες στα διπλά του Ηρακλείου Παύλου και Χριστοφή

Πρωταθλήτριες στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης αναδείχθηκαν Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή, το οποίο διεξαγόταν το χρονικό διάστημα 20-26/3. Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Ρουμάνων Αναστασία Σάφτα και Λαβίνια Τανασιέ με 7-5, 6-2, σε 80 αγωνιστικά λεπτά, και κατέκτησαν τον δεύτερο τίτλο τους σε ITF διοργάνωση ως ομάδα.

Στο πρώτο σετ, οι Ελληνίδες σέρβιραν πρώτες, γι’ αυτό και διατηρούσαν ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι το 3ο game, ώσπου έκαναν το πρώτο τους break στο αμέσως επόμενο, και αύξησαν τη διαφορά από τις Ρουμάνες (3-1). Σάφτα και Τανασιέ απάντησαν άμεσα, σβήνοντας το break, ενώ ισοφάρισαν στο 6ο game, χαρίζοντας μόλις δύο πόντους στις Παύλου και Χριστοφή (3-3).

Νέο προβάδισμα για τις Ελληνίδες τενίστριες, που υπερασπίστηκαν σχεδόν άψογα το σερβίς τους, ενώ έκαναν και δεύτερο break στο 8ο game, όμως το Ρουμανικό ζευγάρι επέστρεψε δυναμικά και ισοφάρισε εκ νέου, σβήνοντας και το δεύτερο break (5-5).Τελικώς όμως, στο 11ο game Δήμητρα και Ελένη σέρβιραν για μία ακόμα φορά καλά, ενώ έκλεισαν την πρώτη στροφή του αγώνα με νέο break, για να βάλουν τα θεμέλια της straight νίκης (7-5).

Στην επανάληψη, το δίδυμο Παύλου/Χριστοφή συνέχισαν τον καλό αγωνιστικό ρυθμό τους, ξεκινώντας με 3/3 κερδισμένα games, και πλέον ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την εβδομάδα στην Κρήτη με τον ιδανικότερο τρόπο (3-0).

Το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 7ο game (5-2), για να σπάσουν για έκτη φορά το σερβίς των Αναστασία και Λαβίνια οι Ελληνίδες, κρατώντας τις αντίπαλές τους στο μηδέν, για να πάρουν τη νίκη, και να φτάσει η Χριστοφή στον έβδομο τίτλο της σε 15αρι τουρνουά, και αντίστοιχα η Παύλου στον έκτο της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις