fbpx

Miami Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα της Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέσκου

Miami Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα της Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέσκου

Στα πρώτα παιχνίδια της ημέρας έχει τοποθετηθεί η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την πρώτης αντίπαλο, την Μπιάνκα Αντρέσκου, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Miami Open στη Φλόριντα, ζωντανά από το Novasports 6HD.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε bye πρόκριση στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στο κυνήγι για μια καλή πορεία, και φυσικά για την παραμονή της στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη η 22χρονη Καναδή, που προέρχεται από την επικράτησή της στην πρεμιέρα κόντρα στην Έμμα Ραντουκάνου με 6-3, 3-6, 6-2, θέλει να βρει το δρόμο της ξανά προς τις υψηλότερες θέσεις της WTA κατάταξης (τώρα είναι στο No. 31), ενώ ψάχνει ακόμα τον αγωνιστικό της ρυθμό, μιας και το μόνο γεμάτο τουρνουά που είχε στη νέα χρονιά ήταν αυτό στην Ταϊλάνδη, όπου έφτασε μέχρι τους “4”.

Θυμίζουμε, πως οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν άλλες 2 φορές, με αμφότερες να μετρούν μία νίκη και μία ήττα. Στην πρώτη τους αναμέτρηση, πάλι στο Μαϊάμι, η Αντρέσκου επικράτησε με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4) και προκρίθηκε στον τελικό, ενώ η Μαρία πήρε τη ρεβάνς στο US Open, κερδίζοντας με 6-7 (2), 7-6 (6), 6-3, για να περάσει στους “8”.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Miami Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις