fbpx

Η απίθανη λόμπα του Τσιτσιπά στον Αλκαράθ κατά τη διάρκεια της κοινής τους προπόνησης (vids)

Η απίθανη λόμπα του Τσιτσιπά στον Αλκαράθ κατά τη διάρκεια της κοινής τους προπόνησης (vids)

Πέμπτη μέρα προπονήσεων για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Φλόριντα, έχοντας μπει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Miami Open, κόντρα στον Ρισάρντ Γκασκέ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας για μία ακόμα μέρα συγκέντρωσε το πλήθος στις εξέδρες του προπονητικού κέντρου, όμως αυτή τη φορά το κοινό είχε να θαυμάσει δύο από τους κορυφαίους παγκοσμίως στο ίδιο κορτ, έστω και στους ρυθμούς μίας προπόνησης.

Συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη (23/3) ο Στέφανος μοιράστηκε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης του με τον No. 1 του κόσμου, και πρωταθλητή του πρόσφατου Indian Wells, Κάρλος Αλκαράθ, “σκορπώντας” τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα τον παρευρισκόμενων θεατών, που παρακολούθησαν από κοντά.

Οι δύο κορυφαίοι του ταμπλό προσέφεραν πλούσιο θέαμα, ενώ σε κάποια διαστήματα αντάλλαξαν και χτυπήματα σε ρυθμούς… αγώνα, με κάποια από αυτά να κερδίζουν τα επιφωνήματα και το θαυμασμό τόσο του κόσμου, όσο και των media που έδωσαν το παρών στο προπονητικό κέντρο.

Ένα από τα highlight της κοινής προπόνησης του Στέφανου και του 19χρονου Ισπανού ήταν η backhand λόμπα του πρώτου προς στον δεύτερο. Ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αδύνατη πλευρά του Αλκαράθ, και κάπως έτσι κέρδισε άτυπα τον πόντο.

Αμφότεροι διασκέδαζαν τις ωραίες φάσεις που πραγματοποιήσουν, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που επικρότησαν ο ένας στον άλλον μετά από καλές άμυνες ή δυνατά-κερδισμένα χτυπήματα. Στο τέλος της δράσης, έδωσαν τα χέρια, αποδεικνύοντας πως το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και ευχάριστο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις