fbpx

Έμεινε εκτός 8αδας ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο 25αρι της Μαγιόρκα

Έμεινε εκτός 8αδας ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο 25αρι της Μαγιόρκα

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Μαγιόρκα.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, αν και νίκησε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον Κόλμαν Γονγκ από το Χονγκ Κονγκ με 6-4, 4-6, 6-3, ηττήθηκε στη φάση των “16” από τον Ιταλό Στέφανο Τραβάγλια με 6-3, 6-4, και έμεινε εκτός συνέχειας.

Παράλληλα με τις αναμετρήσεις του στα μονά, ο No. 580 του κόσμου συμμετείχε και στα διπλά της διοργάνωσης, έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του, Δημήτρη Σακελλαρίδη, και αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο.

Το Ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους Ιταλούς Τζιανμάρκο Φεράρι και Γκαμπριέλε Πιραΐνο με 3-6, 6-2, 12-10, μετά από μία μεγάλη “μάχη” στο super tie-break, και δεν κατάφεραν να μπουν στα προημιτελικά.

Στα διπλά έπαιξε και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, έχοντας για συμπαίκτη του τον Ισπανό Νίκολας Ραφαέλ Γκόλντμπεργκ Αλβιάνι, και έχασαν από τους Κέιν Μπονσάχ Γκάνλεϊ (Δανία) και Σέρχιο Καγιεχόν Ερνάντο (Ισπανία) με 6-0, 6-7(6), 10-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις