fbpx

Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα – Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει» (vid)

Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα – Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει» (vid)

Σε συνέντευξη στην Μπέκι Άντερσον και στο CNN προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μιλώντας κυρίως για την απουσία του από τα πρώτα δύο ATP Masters της χρονιάς, το Indian Wells και το Miami Open, ενώ συνεχάρη τον Κάρλος Αλκαράθ για την κατάκτηση του τίτλου στην Καλιφόρνια, αλλά και για την επιστροφή του στο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τέλος, ο Νόλε αναφέρθηκε και στο επερχόμενο τουρνουά της Νέας Υόρκης, στο οποίο ενδέχεται να αγωνιστεί, μιας και τον Μάιο θα γίνει άρση όλων των απαγορεύσεων για τους μη εμβολιασμένους κατά του COVID-19, οι οποίες και του κόστισαν την παρουσία του σε Καλιφόρνια και Φλόριντα.

«Συγχαρητήρια στον Αλκαράθ, του αξίζει απόλυτα να είναι στο Νο.1. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, αγαπώ αυτά τα τουρνουά και είχα πολλές επιτυχίες εκεί», είπε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς και πρόσθεσε:

«Την ίδια στιγμή όμως, έχω πάρει μια συνειδητή απόφαση και ήξερα ότι υπήρχε η πιθανότητα να μην πάω. Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει για το US Open».

Σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για κάποιες από τις επιλογές του απάντησε πως: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Στη ζωή μου έχω μάθει πως το να μετανιώνεις για πράγματα σε κρατάει πίσω και σε κάνει να ζεις στο παρελθόν. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Ούτε στο μέλλον επικεντρώνομαι, θέλω να μένω στη στιγμή».

«Θέλω πολύ να παίξω στη Νέα Υόρκη φέτος. Την τελευταία φορά που έπαιξα, το 2021, είχα μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου με το κοινό. Και είχα τη χαρά να κερδίσω τον τίτλο 3 φορές και να παίξω πολλούς τελικούς. Παρόλο που είχα χάσει αυτόν τον αγώνα, έλαβα πολλή αγάπη από τον κόσμο και θέλω πολύ να επιστρέψω και να έχω ξανά αυτή τη σύνδεση με το κοινό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις