fbpx

Miami Open: Αποσύρθηκε η Σφιόντεκ λόγω τραυματισμού στα πλευρά (pics)

Miami Open: Αποσύρθηκε η Σφιόντεκ λόγω τραυματισμού στα πλευρά (pics)

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Miami Open η Ίγκα Σφιόντεκ, που έχει υποστεί τραυματισμό στα πλευρά της, και δε θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Φλόριντα, ενώ αναμένεται να χάσει και την αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στο Καζακστάν, για το Bille Jean King Cup.

Η No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε μέσω ανάρτησής της στο Twitter πως προσπάθησε να αγωνιστεί, ενώ παράλληλα να διαχειρίζεται τον τραυματισμό της, όμως ένας δυνατός βήχας επιδείνωσε την κατάσταση, και το ιατρικό της team την συμβούλεψε να μην επιχειρήσει να αγωνιστεί στο Μαϊάμι.

«Το ιατρικό τιμ μου επέτρεψε να παίξω, αλλά ένα ισχυρό επεισόδιο βήχα με οδήγησε σε τραυματισμό στα πλευρά. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε και συνέχιζα να παίζω όσο ήταν ακόμα ασφαλές αυτό για μένα. Ωστόσο, αναλύσαμε το δεδομένα τις τελευταίες ημέρες και ο γιατρός έβγαλε τη διάγνωση. Δυστυχώς αισθάνομαι ακόμα ενοχλήσεις και πόνο και δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ», είπε αρχικά η 21χρονη Πολωνή και πρόσθεσε:

«Θα σας κρατάω ενήμερους για το που θα αγωνιστώ στη συνέχεια, καθώς αυτό εξαρτάται από τη διαδικασία της ανάρρωσής μου και τις οδηγίες της ιατρικής μου ομάδας. Έχω την καλύτερη ομάδα πίσω μου, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσουμε τον τραυματισμό. Είναι πραγματικά δύσκολο να μην παίξω στο Μαϊάμι, αλλά και στο Billi Jean King Cup, αλλά η υγεία είναι το πιο σημαντικό».

«Είμαι ευγνώμων ότι αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω εδώ και πολύ καιρό και ότι ήμουν σε θέση να βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Συμβαίνει μερικές φορές, δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να το αποδεχθούμε Κα να επιστρέψουμε υγιείς το συντομότερο δυνατόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις