fbpx

Miami Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Φλόριντα

Miami Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Φλόριντα

Γνωστό έγινε το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open, ο οποίος δε θα συναντήσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Φλόριντα, μιας και θα απουσιάσει από τη διοργάνωση λόγω των περιορισμών των μη εμβολιασμένων κατά του COVID-19, αλλά ούτε και του Κάρλος Αλκαράθ, που θα βρίσκεται στο άλλο ταμπλό.

Ο 27χρονος Έλληνας τενίστας, που έχει bye πρόκριση στον 1ο γύρο, στον αμέσως επόμενο θα παίξει είτε με τον Ρισάρ Γκασκέ, είτε με κάποιον παίκτη από τα προκριματικά. Αν όλα πάνε καλά, στην επόμενη φάση ενδεχομένως να αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάεζ, που με βάση ranking συγκεντρώνει και τις περισσότερες αξιώσεις να βρεθεί εκεί.

Σε περίπτωση νέας πρόκρισης του No. 3 του κόσμου, τότε με βάση λογικής θα διασταυρωθεί με τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ στους “8” του θεσμού τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι’ άλλο, καθώς αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται εκεί, είναι οι Φελίξ-Οσέρ Αλιασίμ και ο Φρανσίς Τιάφο.

Τώρα σε περίπτωση που έχουν πάει όλα καλά, και προκριθεί ο Στέφανος στα ημιτελικά της Φλόριντα, δεν αποκλείεται να βρει στην απέναντι μεριά του φιλέ τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που έφτασε ως τον τελικό του Indian Wells, και αναμφίβολα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Miami Open:
1R: Bye
2R: Γκασκέ/Παίκτης από τα προκριματικά
3R: Μπαέζ
4R: Χατσάνοφ
QF: Αλιασίμ/Τιάφο
SF: Μεντβέντεφ
F: Αλκαράθ

Πιθανοί προημιτελικοί στο Miami Open:
Κάρλος Αλκαράθ-Χόλγκερ Ρούνε
Κάσπερ Ρουντ-Αντρέι Ρούμπλεφ
Χούμπερτ Χουρκάτς– Ντανιίλ Μεντβέντεφ
Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ-Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις