fbpx

Miami Open: Πρεμιέρα κόντρα σε Αντρέσκου ή Ραντουκάνου για την Σάκκαρη (pic)

Miami Open: Πρεμιέρα κόντρα σε Αντρέσκου ή Ραντουκάνου για την Σάκκαρη (pic)

Δύσκολη αναμένεται η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Open της Φλόριντα, το οποίο ξεκίνησε από σήμερα Κυριακή (19/3), με τους προκριματικούς αγώνες, και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2/4.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει bye πρόκριση στον 1ο γύρο, οπότε στον επόμενο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της νικήτριας του ζευγαριού Μπιάνκα Αντρέσκου και Έμμα Ραντουκάνου.

Εφόσον και αν η Μαρία καταφέρει να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, τότε είναι πολύ πιθανό να συναντήσει μία εκ των Σοφία Κένιν και Ανχελίνα Καλίνινα, την οποία μάλιστα κέρδισε με ανατροπή την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.

Σε ενδεχόμενη πρόκριση, η προσεχώς No. 10 του κόσμου θα παίξει (με βάση λογικής) κόντρα σε μία εκ των Μπελίντα Μπέντσιτς και Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ δεν αποκλείει κανένας την πιθανότητα να αγωνιστεί απέναντι στην Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Αν όλα πάνε καλά, στους “8” η Σάκκαρη ίσως να κοντραριστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης, με αξιώσεις να συγκεντρώνουν για ανάλογες πορείες οι Ονς Ζαμπέρ και Πέτρα Κβίτοβα, με την Τσέχα να ήταν το τελευταίο “θύμα” της Μαρίας στο BNP Paribas Open.

Τέλος, σε σενάριο που βλέπει την Ελληνίδα να προκρίνεται στον ημιτελικό της Φλόριντα, δεν αποκλείεται να συναντήσει ξανά την Αρίνα Σαμπαλένκα, από την οποία και έχασε την περασμένη Παρασκευή στην Καλιφόρνια, ενώ στον τελικό πολύ πιθανό να βρίσκεται η Ίγκα Σφιόντεκ, την οποία μόνο εκεί μπορεί να βρει απέναντί της.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη στο Miami Open:
1R: Bye
2R: Αντρέσκου/Ραντουκάνου
3R: Καλίνινα/Κένιν
4R: Μπέντσιτς/Αλεξαντρόβα/Φερνάντεζ
QF: Ζαμπέρ/Κβίτοβα
SF: Σαμπαλένκα
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί στο Miami Open:

Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία)-Ντάρια Κασάτκινα (Ρωσία)
Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ)-Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ)
Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)-Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)
Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)-Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις