fbpx

Indian Wells: Πέρασαν στον τελικό Αλκαράθ και Μεντβέντεφ (vids)

Indian Wells: Πέρασαν στον τελικό Αλκαράθ και Μεντβέντεφ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε τον Γιανίκ Σίνερ με 2-0 σετ (7-6, 6-3) και απέχει πλέον μια νίκη από το να κατακτήσει το Indian Wells, ενώ βρίσκεται στον τελικό για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ισπανός τενίστας, απομένει να κερδίσει στον τελικό τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, για να πάρει πίσω το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αλκαράθ ολοκλήρωσε τον ημιτελικό, με 73% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, υπέπεσε σε 9 περισσότερα αβίαστα λάθη από τον Σίνερ (32-23), αλλά είχε σχεδόν τους διπλάσιους winners από τον αντίπαλό του (26-14).

Ο Ρώσος Νο6 επικράτησε νωρίτερα του Φράνσις Τιαφό (ΗΠΑ, Νο 16) με 7-6, 7-6 (4) στον άλλο ημιτελικό. Έτσι, εξασφάλισε την πρόκριση στον πρώτο τελικό καριέρας στο Indian Wells.

Αυτή ήταν η 19η διαδοχική νίκη για τον Μεντβέντεφ, που θα διεκδικήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του, μετά από το Ρότερνταμ, την Ντόχα και το Ντουμπάι.

Αν και δυσκολεύτηκε λίγο στο τέλος, ο 27χρονος Ρώσος, θα επιστρέψει στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα (20/3).

O τελικός θα διεξαχθεί στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/3), ώρα Ελλάδος, με τον τελικό των γυναικών μεταξύ Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα, να προηγείται στις 22:00 απόψε (19/3) το βράδυ.

Aυτή θα είναι η 2η συνάντηση τους, με την πρώτη να είναι 2 χρόνια πριν, στο Wimbledon, όπου ο Ρώσος πήρε μια άνετη νίκη με 3-0 σετ, αρκετά πριν ο Αλκαράθ κάνει τη μεγάλη breakthrough σεζόν του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις