fbpx

Σαμπαλένκα: «Κάθε αγώνας κόντρα στη Μαρία είναι δύσκολος»

Σαμπαλένκα: «Κάθε αγώνας κόντρα στη Μαρία είναι δύσκολος»

Αρκετά ικανοποιημένη για τη νίκη της στον πρώτο χρονικά ημιτελικού του Indian Wells, κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη με 6-2, 6-3, εμφανίστηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα, κατά τη διάρκεια της on court συνέντευξής της, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η 23χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους μήνες, και θα παίξει τον 3ο τελικό της για το 2023, μετά από Αδελαΐδα και Μελβούρνη, κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα, που έκανε την έκπληξη (ξανά) κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρόκρισή μου σε έναν ακόμα τελικό, και φυσικά πολύ χαρούμενη που επικράτησα κόντρα στη Μαρία. Είναι μεγάλη μαχήτρια και όλοι οι αγώνες εναντίον της είναι πολύ δύσκολοι», είπε αρχικά η Αρίνα Σαμπαλένκα και πρόσθεσε:

«Νιώθω πολύ καλά στο κορτ αυτή τη στιγμή, αλλά καταλαβαίνω ότι δε θα είναι πάντα η επίδοσή μου ίδια όλες τις φορές. Γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, ώστε να είμαι σίγουρη πως και τις μέρες που τα πράγματα δε θα’ ναι με το μέρος μου, να μπορώ να αγωνίζομαι και να παίρνω τέτοιες νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις