fbpx

Indian Wells: Τα μεσάνυχτα κόντρα στη Σαμπαλένκα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό

Indian Wells: Τα μεσάνυχτα κόντρα στη Σαμπαλένκα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό

Την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells θα διεκδικήσει απόψε τα μεσάνυχτα (00:00) η Μαρία Σάκκαρη, κόντρα στην νικήτρια του φετινού Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα, στο πλαίσιο του πρώτου χρονικά ημιτελικού του BNP Paribas Open.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που προέρχεται από την σπουδαία επικράτησή της με ανατροπή, σε βάρος της αξιόμαχης και καλής της φίλης, Πέτρα Κβίτοβα, με 4-6, 7-5, 6-1, θέλει να φτάσει μέχρι τέλους στη Καλιφόρνια, και φυσικά να διεκδικήσει τον τίτλο, ώστε να υπερασπιστεί όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορεί, στη “μάχη” της για την παραμονή της στο No. 7 του κόσμου.

Αντίθετα, η Αρίνα Σαμπαλένκα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη νέα χρονιά, έχοντας ήδη κατακτήσει δύο τίτλους, προέρχεται από την εύκολη επικράτησή της κόντρα στην Κόκο Γκοφ με 6-4, 6-0, και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, με μία ακόμα πρόκριση σε τελικό.

Η προϊστορία μεταξύ των δύο τενιστριών γέρνει ελαφρώς προς τη μεριά της 24χρονης Λευκορωσίδας, μιας και μετράει 4 νίκες σε 7 παιχνίδια κόντρα στη Μαρία, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως να έχει κερδίσει στις τελευταίες 2 συναντήσεις τους στο κορτ, όπου και τις δύο ήταν στο πλαίσιο της διεξαγωγής των WTA Finals.

Αναφορικά με τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, η Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Ελένα Ριμπάκινα, με ώρα έναρξης στις 03:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), και αν φυσικά προκριθεί η 21χρονη Πολωνή, αλλά και η Σάκκαρη στον πρώτο αγώνα, τότε θα έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις