fbpx

Indian Wells: Στα ημιτελικά της Καλιφόρνια Σφιόντεκ και Ριμπάκινα (vids)

Indian Wells: Στα ημιτελικά της Καλιφόρνια Σφιόντεκ και Ριμπάκινα (vids)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells πήραν οι Ίγκα Σφιόντεκ και η Έλενα Ριμπάκινα, έπειτα από τις νίκες τους χθες το βράδυ, και οι δύο τους θα συναντηθούν στον επόμενο γύρο, με στόχο φυσικά μία θέση στον μεγάλο τελικό του BNP Paribas Open της Καλιφόρνια.

Η 21χρονη Πολωνή δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα, την οποία και κέρδισε με 6-2, 6-3, μετά από μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα, πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά από το σερβίς, ενώ έσπασε το αντίστοιχο της αντιπάλου της 5(!) φορές.

Αναφορικά με την 23χρονη τενίστρια από το Καζακστάν, κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες του tie-break την πρώτη στροφή του αγώνα, ενώ στην επανάληψη πλήρωσε τα αρκετά αβίαστα λάθη και τις βιαστικές επιλογές.

Στο decider, επέστρεψε δυναμικά στο κορτ, και με ένα κομβικό break στο 3ο game πήρε τον έλεγχο και έφτασε τελικώς στη νίκη.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κορτ Σφιόντεκ και Ριμπάκινα, με αμφότερες να μετρούν από μία νίκη, και σίγουρα αναμένουμε μία μεγάλη “μάχη”, στην οποία διακυβεύεται το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις