fbpx

Indian Wells: Πέρασαν στα ημιτελικά Αλκαράθ και Σίνερ (vids)

Indian Wells: Πέρασαν στα ημιτελικά Αλκαράθ και Σίνερ (vids)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells πήραν οι Κάρλος Αλκαράθ και Γιανίκ Σίνερ, έπειτα από τις χθεσινοβραδινές νίκες τους, και θα συναντηθούν στο κορτ, για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του πρώτου ATP Masters της χρονιάς στη Καλιφόρνια.

Ο 19χρονος Ισπανός επιβλήθηκε του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 6-4, 6-4, έπειτα από 2 ώρες αγώνα, και στοχεύει φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Καρλίτο έσωσε δύο break points (ένα σε κάθε σετ), κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Καναδού αντιπάλου του 3 φορές συνολικά, και να σερβίρει σχεδόν άψογα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Ο 21χρονος Ιταλός δυσκολεύτηκε, αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Τέιλορ Φριτζ με 6-4, 4-6, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα, ολοκληρώνοντας και αυτός το παιχνίδι με 3 break.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που Αλκαράθ και Σίνερ θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους”, και μέχρι τώρα αμφότεροι μετρούν από 2 νίκες. Τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ήταν στο US Open, με τον No. 2 του κόσμου να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις