fbpx

Σάκκαρη: «Είναι καταπληκτικό κορίτσι η Κβίτοβα – Ελπίζω να μείνω μέχρι τέλους» (vid)

Σάκκαρη: «Είναι καταπληκτικό κορίτσι η Κβίτοβα – Ελπίζω να μείνω μέχρι τέλους» (vid)

Νέα μεγάλη ανατροπή και νέα πρόκριση για την “αλύγιστη” Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε της Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-1), μετά από 2 ώρες και ένα τέταρτο παιχνιδιού, και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells, όπου θα συναντήσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, για μια θέση στον τελικό της Καλιφόρνια.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αν και δεν έδειξε τον αληθινό της αγωνιστικό εαυτό στο πρώτο σετ, ανάκαμψε στο δεύτερο, και στο τρίτο υπήρξε καταιγιστική στο κορτ, για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τσέχα αντίπαλό της, και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στο BNP Paribas Open.

Στις on court δηλώσεις της, μετά τη λήξη του αγώνα, η No. 7 του κόσμου αρχικά έσταξε μέλι για την Πέτρα Κβίτοβα, την οποία και σέβεται πολύ, τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως άνθρωπο. Μετέπειτα αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ έκλεισε με τις σκέψεις της για τον επερχόμενο ημιτελικό.

«Είναι μία από τις παίκτριες που σέβομαι περισσότερο. Έχει κερδίσει τόσους πολλούς τίτλους, παρόλα αυτά όμως είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι η Κβίτοβα, ένας φοβερός χαρακτήρας, ένα σπουδαίο άτομο. Έχουμε εξαιρετική σχέση όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στα κορτ και όλοι στα αποδυτήρια τη σεβόμαστε», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε:

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά come backs που έχω κάνει. Δεν πίστευα πόσο κακή ήμουν στο πρώτο σετ, έπρεπε να προσπαθήσω να κοιτάξω πιο καθαρά την απέναντι πλευρά του φιλέ, να πάρω καλύτερες θέσεις. Έπρεπε να παίξω πιο φυσικά, να εκμεταλλευτώ την αντοχή μου, την ταχύτητά μου, τη δύναμή μου».

Σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, είπε: «Σίγουρα είναι μία διαφορετική παίκτρια από αυτήν που αντιμετώπισα στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σαν το σημερινό, αλλά με εμένα καλύτερη στο κορτ στο πρώτο σετ.

Έπρεπε να βρω λύσεις, και πρέπει να βρίσκω λύσεις, δε μπορείς να είσαι στα ημιτελικά χωρίς να έχεις παίξει καλό τένις, και ελπίζω να μείνω μέχρι τέλους εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις