fbpx

Σακελλαρίδης-Χονγκιού 2-0: Πρόκριση στους “16” της Μαγιόρκα

Σακελλαρίδης-Χονγκιού 2-0: Πρόκριση στους “16” της Μαγιόρκα

Την πρόκριση για τους “16” του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Μαγιόρκα πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κινέζου Γιε Χονγκιού με 6-4, 6-2, έπειτα από μία ώρα και 28 λεπτά αγώνα, και θα συνεχίσει στη διοργάνωση, με στόχο την είσοδό του στην τελική 8αδα.

Στο πρώτο σετ, κατάφερε να πάρει πρώτος προβάδισμα, με break του στο δεύτερο game, δέχτηκε την ανατροπή από τον αντίπαλό του, όμως κατάφερε στη συνέχεια να σβήσει το δεύτερο break, αλλά και να κλείσει υπέρ του την πρώτη στροφή του αγώνα.

Στο 2ο σκέλος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι το 3ο game, πάτησε το γκάζι και δεν χάρισε άλλο game στον 18χρονο Κινέζο σφραγίζοντας τη νίκη.

Αναφορικά με τα διπλά της ίδιας διοργάνωσης, έχοντας για συμπαίκτη του τον αδερφό του, Δημήτρη, ηττήθηκαν από τους Ισπανούς Χαβιέρ Μπαράνκο Κοζάνο και Πάμπλο Λιάμας Ρουίζ με ανατροπή στα set, 3-6, 7-5, 10-6 μένοντας εκτός συνέχειας.

Εκτός προημιτελικών από τα διπλά έμειναν και οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Νίκολας Ραφαέλ Γκόλντμπεργκ Αλβιάνι γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 6-1 από τους έμπειρους Ιταλούς, Στέφανο Τραβάλια και Αλεξάντερ Βάις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις