fbpx

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά στα διπλά του Challenger της Ουγγαρίας έφτασε ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά στα διπλά του Challenger της Ουγγαρίας έφτασε ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση του Challenger στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Φίλιπ Μπεργκέβι, και έτσι ολοκληρώθηκε το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση, φτάνοντας στις 5 διαδοχικές νίκες.

Το δίδυμο Τσιτσιπάς και Μπεργκέβι ηττήθηκαν από τους Μάνουελ Γκινάρντ (Γαλλία) και Νίνο Σερνταρούσιτς (Κροατία) με 2-0 σετ (7-5, 7-6), έπειτα από μία ώρα και 41 λεπτά αγώνα, και έμεινα εκτός τελικής 4αδας.

Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, ο Γάλλος και ο Κροάτης κατάφεραν να πάρουν ασφαλές προβάδισμα, έπειτα από δύο break, όμως οι πρωταθλητές του προγενέστερου Challenger στην Αττάλεια κατάφεραν να τα σβήσουν, φτάνοντας στην ισοφάριση (4-4).

Στην εξέλιξη της πρώτης στροφής του αγώνα, Γκινάρντ και Σερνταρούσιτς έκαναν νέο break και κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο, για να ολοκληρώσουν το πρώτο βήμα για την καθαρή νίκη (7-5).

Στην επανάληψη, πάλι οι Μάνουελ και Νίνο ξεκίνησαν καλύτερα στο κορτ, δέχθηκαν εκ νέου την ισοφάριση από την Ελληνοσουηδική δυάδα, και μέχρι το 12ο game οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο (6-6).

Στο tie-break, Τσιτσιπάς και Μπεργκέβι έμειναν στον έναν πόντο, και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν στους ρυθμούς των αντιπάλων τους, ολοκληρώνοντας στους “8” τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (7-6(1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις