fbpx

Αποκλεισμός για Κοροκοζίδη, Ξυλά και Καλοβελώνη στο Ηράκλειο

Αποκλεισμός για Κοροκοζίδη, Ξυλά και Καλοβελώνη στο Ηράκλειο

Αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης οι Ελένη Κοροκοζίδη, Ιωάννης Ξυλάς και Μάρκος Καλοβελώνης.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Γαλλίδα Σάρα Κακάρεβιτς με 6-1, 6-3 έπειτα από μία ώρα και 6 λεπτά, και μένει εκτός τελικής 8αδας. Παράλληλα, ηττήθηκε και στα διπλά, έχοντας για παρτενέρ της την Ρουμάνα Ιλίνκα Νταλίνα Αμαρέι, από τις Σαβίτ Κίμτσι και Νίνα Βάργκοβα με 6-2, 6-3.

Ο Ιωάννης Ξυλάς ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Ορέλ Κίμτσι με 6-3, 3-6, 6-1, μετά από δύο ώρες και 33 λεπτά αγώνα, ενώ ο Μάρκος Καλοβελώνης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιταλό Αντρέα Πιτσιόνε, καθώς έχασε με 6-3, 6-1 στα σετ, σε μία ώρα και 5 λεπτά αναμέτρησης.

Στα διπλά του γυναικείου ταμπλό, τον αποκλεισμό στην 8αδα γνώρισε και το ελληνικό δίδυμο των Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που ηττήθηκαν από τις Πατρίτσια Πόκστουτ και Άνκα Αλεξία Τοντόνι με 6-0, 6-1, σε μόλις 49 αγωνιστικά λεπτά.

Στα διπλά των ανδρών, παραμένουν ενεργοί οι Ξυλάς και Καλοβελώνης, αλλά σε χωριστές ομάδες. Ο πρώτος έχει συμπαίκτη του τον Ολλανδό Σιντάν Ποντζοντικρόμο, και θα αντιμετωπίσουν τους Σιμόν Καρ και Φρανσουά Μουσιτέλι.

Ο δεύτερος, έχοντας για παρτενέρ του τον Αμερικανό Ιγκνάσιο Μαρτίνεζ, θα παίξουν κόντρα στους Αλεκσάντρε Μπάκσι και Κάι Λέμστρα, με στόχο φυσικά την είσοδό τους στην τελική 4αδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις