fbpx

Indian Wells, Σάκκαρη-Καλίνινα 2-1: Νέα ανατροπή, νέα πρόκριση (vid)

Indian Wells, Σάκκαρη-Καλίνινα 2-1: Νέα ανατροπή, νέα πρόκριση (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε, για δεύτερο σερί παιχνίδι να φτάσει στην ανατροπή, αυτή τη φορά απέναντι στην Ανχελίνα Καλίνινα παίρνοντας τη νίκη με 3-6, 6-2, 6-4 μετά από 2,5 ώρες παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Indian Wells που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Καλιφόρνια.

Όπως και στην πρεμιέρα με τη Σέλμπι Ρότζερς, έτσι και με την Καλίνινα, η Σάκκαρη έμεινε πίσω στα σετ, ωστόσο παρά τα 8 διπλά λάθη, αλλά και τα 42 αβίαστα (σύνολο 84 σε δύο παιχνίδια), κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Η Καλίνινα από την άλλη προηγήθηκε με break και στα τρία σετ, αλλά εκμεταλλεύτηκε μόνο το 1ο, το οποίο κέρδισε χάρη στην αδυναμία της Σάκκαρη από τη θέση του σερβίς, αλλά και τα πολλά λάθη φτάνοντας τα 18!

Η Ουρκανή και Νο. 27 του κόσμου, προηγήθηκε με break και στο 2ο σετ (2-1), όμως από εκεί και πέρα η Σάκκαρη κέρδισε τα επόμενα 5 games(!) φτάνοντας στην ισοφάριση (1-1) και οδηγώντας το παιχνίδι στο 3ο σετ.

Για μια ακόμη φορά η Καλίνινα βρήκε πρώτη break (2-1), όμως και πάλι η Σάκκαρη έκανε το break back (2-2), ενώ θα μπορούσε να κάνει και το 4-2 λίγο αργότερα, με την Ουκρανή να σβήνει break-points της Ελληνίδας τενίστριας.

Ό,τι όμως δεν κατάφερε να κάνει σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη το έκανε στο 10ο game με την Καλίνινα να της χαρίζει τρία match-points από ισάριθμα διπλά λάθη!

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις η Σάκκαρη δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί κάνοντας επίσης λάθη, όμως στην 3η και…τυχερή η Ελληνίδα τενίστρια έκλεισε το ματς και το εισιτήριο για την επόμενη φάση εκεί όπου θα συναντήσει μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις