fbpx

Σάκκαρη: «Θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ» (vid)

Σάκκαρη: «Θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ» (vid)

Τη νίκη με ανατροπή στα σετ (2-6, 6-4, 6-0) πήρε η Μαρία Σάκκαρη σε βάρος της Σέλμπι Ρότζερς, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Indian Wells, και συνεχίζει στη διοργάνωση της Καλιφόρνια, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα, και παρά το κακό της πρώτο σετ, αλλά και τη βροχή που διέκοψε δύο φορές την αναμέτρηση, βρήκε το σθένος να επιστρέψει και να κερδίσει την 30χρονη Αμερικανίδα, που αποτελούσε και τον… κακό της δαίμονα μέχρι σήμερα.

Στις on court δηλώσεις της, η No. 7 του κόσμου μίλησε για τα συναισθήματά της κάθε φορά που επιστρέφει στο μέρος αυτό, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της, αλλά και τι επιδιώκει να πετύχει στη διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σ’ αυτό το κορτ. Αυτό το στάδιο είναι ένα από τα αγαπημένα μου και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά υπέροχη», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε:

«Μερικές φορές βάζω τον εαυτό μου σε μπελάδες, αλλά έτσι βελτιώνομαι. Ξέρω που θέλω να φτάσω, δουλεύω καθημερινώς για τους στόχους μου, όμως το πιο σημαντικό σήμερα ήταν ότι κατάφερα να επιστρέψω στη διεκδίκηση του ματς. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας».

«Ήξερα πως η αντίπαλός μου ξέρει να μετακινείται καλά στο χώρο. Στο πρώτο σετ έπρεπε και εγώ να κινούμε καλά και μακριά από τη baseline. Νιώθω αρκετή πίεση σ’ αυτό το τουρνουά, όμως θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις