fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά της Αμιάν η Μάρθα Ματούλα

Πρωταθλήτρια στα διπλά της Αμιάν η Μάρθα Ματούλα

Τον τίτλο του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στα διπλά κατέκτησε η Μάρθα Ματούλα, το οποίο διεξάγεται στην Αμιάν της Γαλλίας, έχοντας ως συμπαίκτριά της την Ρουμάνα, Αρίνα Γκαμπριέλα Βασιλέσκου.

Η ομάδα της 25χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε με 6-2, 7-5 των Γιαροσλάβα Μπαρτάσεβιτς και Ντιάνα Μαρτινόφ από τη Γαλλία, μετά από μία ώρα και 8 λεπτά αγώνα, και έφτασαν στην κορυφή της χωμάτινης διοργάνωσης.

Για την Μάρθα ήταν ο 2ος τίτλος σε ITF (χωμάτινη) διοργάνωση, μετά την πρώτη της κατάκτηση στο Ηράκλειο το 2021, με συμπαίκτρια τότε την συμπατριώτισσά της, Ελένη Χριστοφή.

Αναφορικά με το παιχνίδι, το δίδυμο Ματούλα και Βασιλέσκου ξεκίνησε εντυπωσιακά στο κορτ, με 4/4 κερδισμένα games, έχοντας ήδη 2 break (4-0). Εν συνεχεία διατήρησε το προβάδισμα, για να κλείσουν με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα (6-2).

Στην επανάληψη, μέχρι το 10ο game αμφότερες οι δύο πλευρές κράτησαν στο ακέραιο το σερβίς τους, ώσπου ξανά Μάρθα και Αρίνα κατάφεραν να κάνουν το καθοριστικό break, και μετέπειτα να κρατήσουν τις αντίπαλές τους στον πόντο, για να φτάσουν στη straight νίκη (7-5).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις