fbpx

Φιναλίστ στα διπλά της Ινδίας η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Φιναλίστ στα διπλά της Ινδίας η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Φιναλίστ τερμάτισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας στα διπλά, έχοντας ως συμπαίκτριά της την Βρετανίδα Εντέν Σίλβα.

Η ομάδα της 25χρονης Ελληνίδας τενίστριας ηττήθηκε στον τελικό από τις Πορτογαλίδες Φραντσίσκα Ζορζ και Ματίλντε Ζορζ με ανατροπή στα σετ (5-7, 6-0, 10-3), μετά από μία ώρα και 19 λεπτά αγώνα, και τερμάτισε στη 2η θέση της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, η Ελληνοβρετανική ομάδα βρήκε πρώτη break στο 3ο game, και πήρε προβάδισμα, με τις Πορτογαλίδες να βρίσκουν τα πατήματά τους στο κορτ και να ισοφαρίζουν, παίρνοντας πίσω το break στο 6ο game (3-3).

Το σερί των Ζορζ συνεχίστηκε και στα επόμενα 2 game, παίρνοντας αυτές ασφαλές προβάδισμα με νέο break (5-3), όμως Βαλεντίνη και Εντέν επέστρεψαν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα, ισοφάρισαν παίρνοντας πίσω το 2ο break των αντιπάλων τους, και εν συνεχεία έκαναν και 3ο για να πάρουν την πρώτη στροφή του αγώνα (7-5).

Στο 2ο σετ, οι Πορτογαλίδες εμφανίστηκαν καταιγιστικές στον αγωνιστικό χώρο, και με ένα εντυπωσιακό σερί κερδισμένων games (6/6), ισοφάρισαν άμεσα στα σετ και έστειλαν το ματς στο super tie-break (6-0).

Εκεί, μετά από 14 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, η ομάδα της Βαλεντίνης λύγισε, χάνοντας με επιμέρους σκορ 10-3, για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική τους δράση στην Ινδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις