fbpx

Τσιτσιπάς για Φιλιππούση: «Είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος, απολαμβάνω τη σχέση που έχουμε» (vid)

Τσιτσιπάς για Φιλιππούση: «Είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος, απολαμβάνω τη σχέση που έχουμε» (vid)

Στην κάμερα του atptour.com μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ώρες πριν την αγωνιστική του πρεμιέρα για το Indian Wells, κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, απόψε Παρασκευή 10/3 στις 23:00 (ώρα Ελλάδος).

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καλό του φίλο και συνεργάτη του, Μαρκ Φιλιππούση, και για το τι του προσφέρει η σχέση που έχουν αναπτύξει, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του επιστροφή, μετά από τον τραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπωρούσε.

«Ο Μαρκ είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος και γνωρίζει πολλά πράγματα. Πιστεύω πως το γεγονός ότι έχει ζήσει και ο ίδιος την εμπειρία από το tour, τον κάνει ικανό να μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές που μου είναι απαραίτητες», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο atptour.com και πρόσθεσε:

«Μου παρέχει αρκετές πληροφορίες, μπορεί να καταλάβει αρκετά πράγματα που μου συμβαίνουν και σε αρκετές περιπτώσεις τον εαυτό του. Απολαμβάνω τη σχέση που έχουμε, υπάρχει μεγάλη συμβατότητα όσον αφορά τη χημεία της ομάδας, αλλά και τη φιλοσοφία μας, πίσω από το τένις που προσπαθούμε να παίξουμε».

Σχετικά με το επερχόμενο Indian Wells, είπε: «Αυτό το τουρνουά έχει πάντα πολύ ενέργεια. Ο κόσμος εδώ είναι φανταστικός. Έχει περάσει κάποιος καιρός από την τελευταία φορά που μπήκα σε ένα γήπεδο για να παίξω και είναι υπέροχο που επιστρέφω.

Τους δυο τελευταίους μήνες είχα παίξει πολύ τένις και πιστεύω πως αυτό πλήρωσα, αλλά ακόμα έχω την ίδια αγάπη για το παιχνίδι και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο».

https://twitter.com/LavanyaVocalist/status/1633924474981449732
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις