fbpx

Στον τελικό των διπλών του Μόναστιρ τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Στον τελικό των διπλών του Μόναστιρ τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ της Τυνησίας στα διπλά πέρασαν οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 6-4, 7-5 των Ξιέ Τσούι (Κίνα) και Τσουνγκ-Χάο Χουάνγκ (Κινέζικη Ταϊπέι), μετά από μία ώρα και 8 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσουν αύριο τον πρώτο τους τίτλο ως ομάδα, απέναντι στους Κινέζους Ξιν Γκάο και Αοράν Γουάνγκ.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο πρώτο σετ, τα αδέρφια Σακελλαρίδη ήταν αρκετά προσηλωμένοι στο σερβίς τους, έκαναν το πρώτο τους break στο 5ο game, και με ευκολία διατήρησαν την απόσταση για να κλείσουν επιτυχώς την πρώτη στροφή του αγώνα (6-4).

Στην επανάληψη, αμφότερες οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στην ακεραιότητα των σερβίς τους, ώσπου στο 7ο game οι δύο Έλληνες πραγματοποίησαν ξανά break στο παιχνίδι, και πήραν αβαντάζ.

Οι Τσούι και Χουάνγκ το έσβησαν στο 10ο game, όμως στο αμέσως επόμενο το Ελληνικό δίδυμο έσπασε το σερβίς των αντιπάλων τους για 3η και τελευταία φορά, για να πάρουν τη straight νίκη στο 12ο game, και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Μόναστιρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις