fbpx

Abierto Mexicano: Πρωταθλητής ο Άλεξ Ντε Μινόρ στο Ακαπούλκο (vids)

Abierto Mexicano: Πρωταθλητής ο Άλεξ Ντε Μινόρ στο Ακαπούλκο (vids)

Τον τίτλο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο κατέκτησε ο Άλεξ Ντε Μινόρ, όπου επικράτησε με ανατροπή στα σετ (3-6, 6-4, 6-1) του Τόμι Πολ στον τελικό, και έφτασε στον 7ο τίτλο της καριέρας του, αλλά και πρώτο σε ATP 500.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι έδειχνε αρκετά ισορροπημένο μέχρι το 3ο game, ώσπου στο αμέσως επόμενο ο 25χρονος Αμερικανός έκανε το πρώτο break στον αγώνα, για να διατηρήσει στη συνέχεια την απόσταση ασφαλείας, και να κλείσει με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα (6-3).

Στο 2ο σετ, και πάλι οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο μέχρι και το 5ο game, με τον 24χρονο Αυστραλό να σερβίρει πρώτος (3-2). Στο αμέσως επόμενο, ο Ντε Μινόρ έσπασε για πρώτη φορά το σερβίς του αντιπάλου του, όμως ο Πολ απάντησε κατευθείαν και επανάφερε τις ισορροπίες (4-4).

Στο 9ο game ο No. 22 του κόσμου κατάφερε να κρατήσει τον Αμερικανό στον έναν πόντο, ενώ του ξανά έκανε break στο 10ο και τελευταίο game της δεύτερης στροφής του αγώνα, για να στείλει το ματς στο decider (6-4).

Στο 3ο και τελευταίο σετ, ο Ντε Μινόρ ήταν καταγιστικός στο κορτ, έχοντας φανερά το μομέντουμ στη δική του μεριά, μιας και ξεκίνησε με σερί 5/5 κερδισμένα games, έχοντας στο ενδιάμεσο και δύο νέα break, αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Τόμι, με ένα μεγάλο hold, μείωσε προσωρινά τη διαφορά, αλλά χωρίς καμία σημασία, καθώς στο 7ο game ο Αυστραλός ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη μεγάλη νίκη (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις