fbpx

Φιναλίστ στο 60αρι της Τρνάβα η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Φιναλίστ στο 60αρι της Τρνάβα η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Φιναλίστ τερμάτισε στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων η Σαπφώ Σακελλαρίδη, το οποίο διεξήχθη στην Τρνάβα της Σλοβακίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε για συμπαίκτριά της την Σλοβάκα, Ράντκα Ζελνίτσκοβα, ηττήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης από τις Βελγίδες, Γκρίτ Μινέν και Γιανίνα Γουικμέιερ με 2-0 σετ (6-4, 6-4), μετά από μία ώρα και 12 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, αν και το δίδυμο Σαπφώ και Ράντκα ξεκίνησε εξαιρετικά στο κορτ, με 3/3 κερδισμένα game, αλλά και break στο ενδιάμεσο (3-0), οι Βελγίδες απάντησαν και ισοφάρισαν άμεσα, σβήνοντας το αρχικό break (3-3).

Στο 7ο game, η ομάδα της Σαπφούς πήρε ξανά το προβάδισμα με οριακή υπεράσπιση του σερβίς της (4-3), όμως με νέο σερί, Μίνεν και Γουικμέιρ κατάφεραν να κλείσουν με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα, βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης. μέχρι το 4ο game οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο (2-2), για να κάνουν το break οι No. 1 του ταμπλό, και εν συνεχεία να διατηρήσουν την απόσταση ως έχει, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο στην Σλοβακία (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις