fbpx

Στα ημιτελικά των διπλών της Σλοβακίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Στα ημιτελικά των διπλών της Σλοβακίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Την πρόκριση στα ημιτελικά στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, το οποίο διεξάγεται στην Τρνάβα της Σλοβακίας, το χρονικό διάστημα 27/02-05/03.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που έχει για συμπαίκτριά της την Σλοβάκα, Ράντκα Ζελιντσίκοβα, επικράτησαν των Γερμανίδων, Ταγισίγια Μόρντερτζερ και Γιάνα Μόρντερτζερ με 2-0 σετ (6-2, 6-4), έπειτα από μία ώρα και 13 λεπτά αγώνα, και πέρασαν στην τελική 4αδα.

Στο 1ο σετ, η ομάδα της Ελληνίδας τενίστριας μπήκε καλύτερα στο κορτ, ξεκινώντας με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0), διατήρησε την απόσταση ως έχει μέχρι και το 7ο game (5-2), ενώ πήρε την πρώτη στροφή του αγώνα με το 3ο (ομαδικό) break στο αμέσως επόμενο (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, παρά το αρχικό-ισορροπημένο ξεκίνημα (1-1), ήρθε το break στο 4ο game για τις Σαπφώ και Ράντκα, κράτησαν την απόσταση σε ασφαλή επίπεδα μέχρι το 8ο game (5-3), και έκλεισαν ξανά με break το σετ, για να πανηγυρίσουν τη straight νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης (6-4).

Εκεί, θα συναντήσουν τις Κριστίνα Ντίνου (Ρουμανία) και Νίκα Ράντισιτς (Σλοβενία), διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του 60αρι τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις