fbpx

Παύλου-Τζούριτς 2-0: Πρόκριση στα προημιτελικά της Αττάλειας

Παύλου-Τζούριτς 2-0: Πρόκριση στα προημιτελικά της Αττάλειας

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, το χρονικό διάστημα 27/02-05/03.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, μετά τη νίκη της επί της Αλίνα Κβάτοβα με 2-1 σετ στον προγενέστερο γύρο, επικράτησε σήμερα της 21χρονης Σλοβένας, αλλά και No. 1105 του κόσμου, Νόκα Τζούριτς, με 2-0 σετ (6-3, 6-4), μετά από μία ώρα και 26 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, η Παύλου ξεκίνησε εντυπωσιακά στο κορτ με 4/4 κερδισμένα games, έχοντας ήδη 2 break (4-0), με την Σλοβένα να επιστρέφει στη διεκδίκηση του ματς, σβήνοντας και τα δύο break (4-3).

Η Παύλου όμως, κατάφερε να της ξανά σπάσει το σερβίς στο αμέσως επόμενο, αλλά και να κλείνει το σετ κρατώντας την αντίπαλή της στους δύο πόντους (6-3).

Σο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, το παιχνίδι έδειχνε πλήρως ισορροπημένο μέχρι και το 8ο game, με τις δύο παίκτριες να έχουν από 3(!) νέα break αμφότερες (4-4).

Στο 9ο game η Παύλου κατάφερε ξανά να “παραβιάσει” το σερβίς της Τζούριτς, και εν συνεχεία να υπερασπιστεί άψογα το σερβίς της, για να πάρει την straight νίκη και την πρόκριση στην 8αδα.

Εκεί, θα “μονομαχήσει” για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την 16χρονη Ρωσίδα, Ντάρια Σανττσνέβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις