fbpx

Monterrey Open: Αποκλεισμός στους “32” των διπλών για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Monterrey Open: Αποκλεισμός στους “32” των διπλών για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Αποκλείστηκε στη φάση των “32” στα διπλά του Monterrey Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το οποίο διεξάγεται στο Μεξικό το χρονικό διάστημα 27/02-05/03.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε για συμπαίκτριά της την Τσέχα, Τζέσικα Μαλέκοβα, ηττήθηκαν από τις No. 1 του ταμπλό, Άννα Μποντάρ και Ελένα-Γκραμπριέλα Ρουζ στο super tie-break (2-6, 7-5, 12-10), μετά από μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα, και έμειναν εκτός συνέχειας.

Στο 1ο σετ, η ομάδα της Δέσποινας ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, έχοντας πρώτη break στο 3ο game, διατήρησε τη διαφορά ως έχει μέχρι και το 6ο game, ενώ με νέα “παραβίαση” στο σερβίς των αντίπαλών τους μεγάλωσαν τη διαφορά ακόμα περισσότερο.

Στο 8ο game ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα, παίρνοντας έτσι προβάδισμα για τη νίκη (6-2).

Στο 2ο σετ, Ρουζ και Μποντάρ ξεκίνησαν καλύτερα αυτή τη φορά, όμως το δίδυμο της Παπαμιχαήλ ισοφάρισε άμεσα, απαντώντας στο αρχικό break που δέχθηκαν (2-2).

Οι ισορροπίες παρέμειναν ίδιες μέχρι και το 10ο game του 2ου σετ, με τις δύο πλευρές να έχουν από ένα ακόμα break (5-5), για να φτάσουν στην ισοφάριση των σετ οι Ρούζ και Μποντάρ, έπειτα από οριακή υπεράσπιση του σερβίς τους, αλλά και με love game στο τέλος (7-5).

Στο super tie-break, μετά από 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, οι τενίστριες από Βέλγιο και Ουγγαρία κατάφεραν να παραμείνουν ψύχραιμες και εύστοχες, και με επιμέρους σκορ 12-10 πήραν τη νίκη και την πρόκριση στην τελική 8αδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις