fbpx

Dubai Open: Πρόκριση στους “4” για τον ασταμάτητο Τζόκοβιτς

Dubai Open: Πρόκριση στους “4” για τον ασταμάτητο Τζόκοβιτς

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Dubai Open πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας τον Χούμπερτ Χουρκάτς με 2-0 σετ (6-3, 7-5), μετά από μία ώρα και 22 λεπτά αγώνα, και περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντανίλ Μεντβέντεφ με Μπόρνα Τσόριτς, για να δει με ποιον θα έχει “ραντεβού” στον ημιτελικό του Ντουμπάι.

Στο 1ο σετ, ο 35χρονος Σέρβος, αλλά και No. 1 του κόσμου, διατήρησε στο ακέραιο το σερβίς του, ενώ κατάφερε σε μία περίπτωση να κάνει το break, για να πάρει εύκολα την πρώτη στροφή του αγώνα, και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την straight νίκη (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, μέχρι το 10ο game κανείς δε μπόρεσε να ξεχωρίσει (5-5), με τον Νόλε να σπάει για 2η φορά στο ματς το σερβίς του Πολωνού αντιπάλου του, και εν συνεχεία με love game να τελειώνει την αναμέτρηση (7-5).

Αυτή ήταν η 15η σερί επικράτηση του Τζόκοβιτς, ο οποίος έσπασε το σερί νικών του Χουρκάτς, που προερχόταν από την κατάκτηση του ATP 250αρι τίτλου στη Μασσαλία. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Νόβακ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 winners και μόλις 7 αβίαστα λάθη, χωρίς να χρειαστεί να σώσει κάποιο break point.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις