fbpx

Dubai Open: Πρώτος ημιτελικός μετά τον τραυματισμό για Ζβέρεφ! (vid)

Dubai Open: Πρώτος ημιτελικός μετά τον τραυματισμό για Ζβέρεφ! (vid)

Την πρώτη του παρουσία σε ημιτελικά τουρνουά της ATP μετά τον διαβόητο τραυματισμό του στον αστράγαλο εξασφάλισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Νο16 στον κόσμο Γερμανός, επιβλήθηκε με 7-5, 6-4 του Λορέντσο Σόνεγκο, κλειδώνοντας την παρουσία του στην τελική τετράδα του Dubai Open. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος ημιτελικός του ήταν στο περσινό Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, όπου και υπέστη τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ-άουτ για αρκετούς μήνες.

Αγωνιστικά, ο Νο67 στον κόσμο Σόνεγκο ξεκίνησε παίρνοντας προβάδισμα με 0-40 στο πρώτο σέρβις γκέιμ του Ζβέρεφ, ωστόσο ο Γερμανός το έσβησε. Αντιθέτως, ο Ζβέρεφ ήταν πιο αποτελεσματικός όταν είχε μπρέικ πόιντ 11ο γκέιμ και σπάζοντας το αντίπαλο σερβίς άνοιξε τον δρόμο για το τελικό 7-5.

Στο δεύτερο μέρος, το κομβικό μπρέικ υπέρ του Γερμανού ήρθε στο 5ο γκέιμ, δίνοντας του προβάδισμα με 3-2, το οποίος έγινε στη συνέχεια 4-2. Κατά μία παράξενη συγκυρία, στο τελευταίο του σέρβις γκέιμ ο Ζβέρεφ χρειάστηκε να επιστρέψει πάλι από το 0-40, γεγονός που έπραξε, κλείνοντας έτσι το σετ στο 6-4 και το ματς συνολικά έπειτα από 1 ώρα και 52 λεπτά παιχνιδιού.

Στα ημιτελικά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επιβλήθηκε με 6-3, 7-6(3) του Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσχουλπ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις