fbpx

Dubai Open: Παραμένει σε τροχιά τίτλου ο Ρούμπλεφ (vid)

Dubai Open: Παραμένει σε τροχιά τίτλου ο Ρούμπλεφ (vid)

Εντός του… παιχνιδιού υπεράσπισης του τίτλου του Dubai Open παραμένει ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε με 6-3, 7-6(3) του Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσχουλπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο Νο6 στον κόσμο Ρώσος μετράει έτσι οκτώ σερί νίκες στα κορτ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πέντε το 2022 και άλλες τρεις φέτος.

Στο πρώτο μέρος ο Ρούμπλεφ βρήκε το πολύτιμο μπρέικ μόλις στο 2ο γκέιμ και έκτοτε, σβήνοντας και δύο μπρέικ πόιντ, διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι τέλους για το 6-3.

Στο δεύτερο μέρος ξανά ο Ρώσος προηγήθηκε νωρίς με μπρέικ για να ανεβεί στο 3-1. Έχοντας φτάσει στο 5-4 με το σερβίς στα χέρια του και έχοντας απολέσει τρία ματς πόιντ στο προηγούμενο γκέιμ, ο Ρούμπλεφ δέχθηκε το μπρέικ, με αποτέλεσμα ο Νο33 στον κόσμο Ολλανδός να στείλει τη μάχη στο τάι μπρέικ. Εκεί οι δυο τους πορεύθηκαν χέρι-χέρι ως το 3-3, αλλά δύο μίνι μπρέικ του Ρώσου του έδωσαν την ώθηση για να φτάσει στο 7-3 και να κλείσει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 52 λεπτά.

Στα ημιτελικά ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επικράτησε με 7-5, 6-4 του Λορέντσο Σόνεγκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις