fbpx

Dubai Open: Νίκη… στο ρελαντί για Χούρκατς (vid)

Dubai Open: Νίκη… στο ρελαντί για Χούρκατς (vid)

Ο Χούμπερτ Χούρκατς έγινε ο χρονικά τελευταίος τενίστας που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Dubai Open. Ο Πολωνός τα κατάφερε έπειτα από την άνετη επικράτησή του με 7-5, 6-1 επί του Πάβελ Κοτόφ για τον 2ο Γύρο, φτάνοντας ταυτοχρόνως και τις έξι σερί νίκες στο Τουρ, μιας και προέρχεται από την κατάκτηση του Marseille Open.

Το πρώτο μέρος ήταν και το πιο ισορροπημένο της αναμέτρησης, με τους δύο παίκτες να κρατούν με ασφάλεια τα σερβίς τους επί 11 γκέιμ. Στο 12ο γκέιμ ήταν που ο Νο11 στον κόσμο Χούρκατς… εξαπέλυσε την επίθεσή του, αρχικά έχασε τρία μπρέικ πόιντ και εν τέλει στην τέταρτη ευκαιρία βρήκε το μπρέικ για να κάνει το 7-5.

Στο δεύτερο μέρος, αντιθέτως, τα πράγματα πήραν πολύ πιο σύντομα τον δρόμο τους. Ο Πολωνός πήρε τέσσερα γκέιμ στη σειρά για να ανεβεί από το 1-1 στο 5-1 και εν συνεχεία με ένα ακόμη κράτημα του σερβίς έκλεισε το σετ στο 6-2 απέναντι στον Νο138 στον κόσμο Ρώσο, βάζοντας συνολικά τέλος την αναμέτρηση έπειτα από 1 ώρα και 8 λεπτά.

Στα προημιτελικά ο Χούμπερτ Χούρκατς θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε με 6-2, 6-3 του Ταλόν Χρίκσπουρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις