fbpx

Dubai Open: Λύγισε στις λεπτομέρειες ο Κοκκινάκης από τον Τσόριτς (vid)

Dubai Open: Λύγισε στις λεπτομέρειες ο Κοκκινάκης από τον Τσόριτς (vid)

Στο τέλος της έφτασε η πορεία του Θάνάση Κοκκινάκη στο Dubai Open, καθώς ο ΕλληνοΑυστραλός τενίστας ηττήθηκε με 7-6(4), 3-6, 5-7 από τον Μπόρνα Τσόριτς στη Φάση των “16”. Ήταν ουσιαστικά μία ήττα στις λεπτομέρειες, με τον Νο101 στον κόσμο Κοκκινάκη να δέχεται το καίριο μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ του τελευταίου σετ.

Το πρώτο μέρος πάντως βρήκε τον ΕλληνοΑυστραλό να σβήνει σετ πόιντ στο 12ο γκέιμ, στέλνοντας έτσι τη μάχη στη διαδικασία του τάι μπρέικ. Εκεί, ο Κοκκινάκης βρήκε το μίνι μπρέικ στον πρώτο πόντο και διατηρώντας αμετάβλητο αυτό το πλεονέκτημα έφτασε στο 7-4.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο παίκτες κινήθηκαν… χέρι-χέρι ως το 3-3, όμως εκεί ο Νο20 στον κόσμο Κροάτης βρήκε ένα κενό απόδοσης του αντιπάλου του και με δύο μαζεμένα μπρέικ -τα πρώτα της αναμέτρησης- και έφτασε στο 6-3 και την ισοφάριση.

Στο τρίτο μέρος ξανά οι δυο τους κινήθηκαν με απόλυτη προσήλωση στο σερβίς τους, με τον Κοκκινάκη να σβήνει τα δύο μοναδικά μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ. Ως το 6-5 υπέρ του Κροάτη όλα έδειχναν πως θα οδηγούταν η μάχη στο τάι μπρέικ, όμως στο 12ο γκέιμ ο ΕλληνοΑυστραλός δέχθηκε το… μοιραίο πλήγμα στο σερβίς του και με μπρέικ ο Τσόριτς έφτασε στο 7-5 και το κλείσιμο του αγώνα έπειτα από 2 ώρες και 53 λεπτά μάχης.

Στην προημιτελική φάση ο Μπόρνα Τσόριτς θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις