fbpx

Dubai Open: Φανταστικός Σόνεγκο, έβγαλε νοκ-άουτ τον Αλιασίμ! (vid)

Dubai Open: Φανταστικός Σόνεγκο, έβγαλε νοκ-άουτ τον Αλιασίμ! (vid)

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες του πανηγύρισε στον 2ο Γύρο του Dubai Open ο Λορέντσο Σόνεγκο, καθώς επικράτησε με 7-6(4), 6-4 του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά. Αυτή ήταν μόλις η 5η νίκη της καριέρας του κόντρα σε τενίστα του Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και η πρώτη εντός του 2023.

Στο πρώτο μέρος, αμφότεροι κινήθηκαν με σχεδόν άριστα ποσοστά στο πρώτο σερβίς (24/27 ο Σόνεγκο, 15/16 ο Αλιασίμ) με αποτέλεσμα κανείς να μην απειλήσει το αντίπαλο σερβίς και η μάχη να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ιταλός βρήκε νωρίς το μίνι μπρέικ για το 2-0, ο Καναδός το… ακύρωσε όταν μείωσε σε 5-4, αλλά στους επόμενους δύο πόντους ο Σόνεγκο έκανε άλλα δύο μίνι μπρέικ και με 7-4 πήρε το σετ.

Στο δεύτερο μέρος ο Νο67 στον κόσμο Σόνεγκο συνέχισε με σχεδόν άπταιστα ποσοστά στο σερβίς του (15/17 1ο σερβις, 5/5 2ο σερβίς), μη επιτρέποντας σε κανέναν σημείο τον Νο9 στον κόσμο Αλιασίμ να απειλήσει. Αντιθέτως, ο ίδιος ο Ιταλός βρήκε το πολύτιμο μπρέικ στο 7ο γκέιμ για να προηγηθεί με 4-3 και εν συνεχεία με 5-3 και τελικά να κλείσει το ματς στο 6-4 έπειτα από 1 ώρα και 55 λεπτά μάχης.

Στην προημιτελική φάση ο Λορέντσο Σόνεγκο θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος επικράτησε νωρίτερα με 7-5, 6-4 του Κρίστοφερ Ο’Κόνελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις