fbpx

Χριστοφή-Μπεχρί 0-2: Αποκλεισμός στους “32” του Μόναστιρ

Χριστοφή-Μπεχρί 0-2: Αποκλεισμός στους “32” του Μόναστιρ

Αποκλείστηκε από τους “32” του κυρίως ταμπλό στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων η Ελένη Χριστοφή, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας (27/02-05-03).

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Χιράζ Μπεχρί με 2-0 σετ (7-6(6), 6-3), μετά από μία ώρα και 48 λεπτά αγώνα, και δε συνεχίζει στη διοργάνωση, με την Τυνήσια να περνά στους “16”.

Στο 1ο σετ, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, με την Τυνήσια να διατηρεί μια ισχνή διαφορά, αλλά την Χριστοφή να ισοφαρίζει με την κάθε ευκαιρία που της παρουσιαζόταν, και να προσπερνά μάλιστα στο 11ο game με break (6-5).

Η Μπεχρί απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο αμέσως επόμενο, στέλνοντας έτσι το ματς στο tie-break, όπου μετά από 13 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, η 24χρονη στάθηκε πιο εύστοχη και ψύχραιμη στο κορτ, και επικράτησε με επιμέρους σκορ 8-6 (7-6(6).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, αν και η No. 736 του κόσμου, αλλά και No. 8 του ταμπλό, προηγήθηκε στο 5ο game, απαντώντας λίγο πιο πριν στο αρχικό break της αντιπάλου της (3-2), στη συνέχεια δεν μπορούσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό και ηττήθηκε με 6-3, μένοντας εκτός πριν τη φάση των “16”.

Η Χριστοφή δεν αποχωρεί από τη διοργάνωση ωστόσο, καθώς είναι και στα διπλά, με συμπαίκτριά της την Αμερικανίδα Πάρις Κόρλεϊ, όπου θα παίξουν κόντρα στις Βαλέρια Κουσσένκοβα (Ισπανία) και Μαρί Βιλέτ (Γαλλία), για την είσοδό τους στην τελική 8αδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις