fbpx

Μποναβεντούρ-Παπαμιχαήλ 2-1: Αποκλεισμός στους “32” του Μόντερεϊ

Μποναβεντούρ-Παπαμιχαήλ 2-1: Αποκλεισμός στους “32” του Μόντερεϊ

Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του Monterrey Open (27/02-05/03), παρότι πάλεψε αρκετά, ενώ είχε εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Ισαλίν Μποναβεντούρ (Βέλγιο) με 2-1 σετ (6-7(5), 4-6, 6-1), μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα, και μένει εκτός συνέχειας από τη φάση των “32”.

Στο 1ο σετ, αμφότερες είχαν από 2 break μέχρι το 9ο game, με την Βελγίδα να ξεκινά καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά τη Δέσποινα να επιστρέφει δυναμικά και να προσπερνά, μέχρι να επανέλθουν οι απόλυτες ισορροπίες.

Το ματς οδηγήθηκε στο tie-break, όπου μετά από 10 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, η Ισαλίν επικράτησε με επιμέρους σκορ 7-5, για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο 2ο σετ, η Μποναβεντούρ ξεκίνησε με 3/3 κερδισμένα games, φτάνοντας στα 3 (συνολικά) break στην αναμέτρηση, ενώ διατήρησε την απόσταση ως έχει μέχρι και το 5ο game.

Η No. 150 του κόσμου όμως έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, τρέχοντας ένα δικό της-καθοριστικό-σερί 5/5 games, για να ισοφαρίσει στα σετ (6-4).

Στο 3ο και τελευταίο σετ, η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να βρει λύσεις στα δυνατά και εύστοχα χτυπήματα της αντίπαλής της, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό, καταφέρνοντας απλά να κερδίσει ένα μόνο game, και να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της προσπάθειες (6-1).

Παρά τον αποκλεισμό της στα μονά, η Ελληνίδα δεν αποχωρεί από τη διοργάνωση, καθώς θα παίξει και στο διπλό, με συμπαίκτριά της την Τσέχα Τζέσικα Μαλέκοβα, όπου θα κάνουν πρεμιέρα απέναντι στις No. 1 του ταμπλό, Άννα Μποντάρ και Ελένα-Γκραμπριέλα Ρουζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις